Webbhotell

Snabbt webbhotell för wordpress

Om du ska ha din WordPress blogg värd, jag vill du ett webbhotell som har användarvänlighet. Jag minns när jag först började titta på webbhotell företag, jag har aldrig riktigt förstått precis vad skillnaden var mellan kontrollpaneler som Hepsia och cPanel. Det är fantastiskt precis hur lätt en kontrollpanel kan gör varje enskild funktion som verkar som en barnlek.

cPanel var min första erfarenhet och det var lite mindre komplicerat men jag kunde hantera navigering genom intressanta ikonmenyn. Även om cPanel såg ganska anständig såvitt avsåg jag, har Tja jag inte något annat att jämföra med. Men det verkar verkligen lätt att använda när jag fick igenom enorma inlärningskurvan. Det var inte förrän jag började använda Hepsia som inser jag bara hur mycket mer svårt cPaenel var. Från början Hepsia kom med vad som kallas har en unified-inloggning, vilket helt enkelt betyder fanns det bara en plats att logga in i stället för de separata två inloggningar som cPanel. Ledningsstrukturen filen var definitivt intressant eftersom med Hepsia, varje domännamn har en egen oberoende mapp och sippra hade bara en domän mapp med alla domäner ligger i samma område.

Snabbt och började inse att det finns definitivt ett bättre sätt än att arbeta med cPanel.

Filhanteraren:

cPanel har en navigering som fungerar ungefär som ett navigeringsfält Hepsia har en droppe och dra struktur. Nästan alla är redan bekant med släpp och dra struktur på alla persondatorer.

Giveaways:

Hepsia levereras med en mängd bonusar. Jag har sett mycket som 51 bonusar kommer med Hepsia och så mycket som noll, cPanel. De flesta andra bonusar med cPanel du debiteras för.

Hastighet:

Om hastigheten är ett problem för dig än du kanske vill överväga Hepsia som körs 3 till 5 gånger snabbare än cPanel och är snabbt webbhotell för WordPress. Inte mycket mer kan jag säga om detta, det skulle verkligen vara en avgörande fråga för mig.

Flera domäner:

Hepsia har möjlighet att enkelt hantera så mycket som 10 domäner om du gör drop och dra, kan du se hur lätt det skulle vara. I motsats till Cpanel's explorer som navigering som bara hanterar en domän i taget.

Hepsia är byggd på Ajax-teknik som definitivt går oerhört mycket snabbare än dess motsvarighet cPanel som är främst skriven i Perl.

Installera program:

Hur installera program? Applikationer som WordPress där i cPanel du måste gå till en fancy lite installatörer som "Fantastico" och gå igenom en liten meny med operationer för att installera WordPress. Hepsia är å andra sidan en klicka på installationsprogrammet och en klick ram installer.

Snabbt webbhotell för WordPress:

5 sekunder kan vara skillnaden mellan en person som tittar på din webbplats eller stängt webbläsaren. Har du någonsin gick till hemsida och väntade på en sida att ladda till den punkt där du bara klickar på X och stänger webbläsaren? Jag vet att jag har. En av de saker som vi inte ser för mycket på när du skapar vår WordPress blogg är laddningstiden och detta är oerhört viktigt. Många gånger du kommer att lägga upp en hel del media och plug-ins till den punkt där din webbplats kan sakta ner till 10 sekunder eller mer laddningstiden.

När jag var bygga datorer och fastställande datorer som folk vill jag berätta att datorn endast är lika snabb som den långsammaste komponenten. Som i många fall var hårddisken som laddades med alla typer av spionprogram och program. Tja, det kan vara samma för några av de webbhotell företag som finns där ute. Du vill hitta ett webbhotell som har en bra upptid men du vill också hitta ett webbhotell som har snabb hårdvara och program. inga spionprogram. Ett sätt för dem att påskynda är också med hjälp av deras Kontrollpanelen som är faktiskt ett program.

Kostnad:

Båda panelerna tillhandahålls gratis när du köper ett webbhotell från någon av de webbhotell företag som utnyttjar dessa två kontrollpaneler.

Får alltid snabb hosting för WordPress om du har ett val. Jag skulle definitivt rekommendera gå med ett förtjänstfullt webbhotell företag som använder Hepsia som deras kontroll panel för hastighet, lätthet och enkelhet. Det finns så mycket mer användarvänlighet och en värld av bonus program som du får med denna droppe och dra gränssnitt inklusive förmågan att brännmärka det.