Webbhotell

Hur man gör din webbplats ladda snabbare

Du kanske inte tror det är nödvändigt att ha din webbplats ladda snabbt. Du kanske tror att så länge du har relevant innehåll som är tillgängligt till din riktade användare och det är SEO optimerad, din webbplats kommer att dyka upp på först par ranking sidor i sökmotorerna.

Detta är inte sant längre. Google har förbättrat sin webbsökning spindlar för att inte bara skörda information om en viss webbplats innehåll, men också om lastning hastighet av sidorna på webbplatsen. Detta innebär att även om du har den mest relevanta produkt eller information på användarens fråga, om din webbplats inte laddas tillräckligt snabbt, det kan inte rangordnas högt på sökresultat sidor (SERPs) av Google. Webbplats hastighet kan stoppa dig från att få synlighet du förtjänar eller behöver ditt företag att växa och vara lönsam.

En av de viktigaste faktorerna att tänka som gör din webbplats ladda snabbare är att minska antalet HTTP-begäranden som krävs för att återge sidan. Så mycket som 80% av den tid det tar för att ladda din sida beror på mängden HTTP-förfrågningar för att ladda den första gången användaren snubblar på den. Detta inkluderar begäranden att ladda bilder, Flash, java-skript, formatmallar, etc. Om din ursprungliga målsida tar för lång tid att ladda, många användare klickar bara på bakåt-knappen omedelbart, vilket innebär att du kommer att förlora en potentiellt värdefulla klient. Googles spindlar har insett denna otålighet från användare; Det är därför de kan inte längre rang vissa webbplatser högt i sökresultaten, trots att det kan innehålla relevanta data. Här är vad du kan göra:

1. Du kan komprimera bilder några sätt för att göra dem mindre betungande att ladda. Kombinera din infogade bilder i dina formatmallar för att effektivt minska storleken på dina sidor och därmed minska antalet HTTP-förfrågningar. Du kan också kombinera flera bilder i ett bildschema; antalet HTTP-förfrågningar kommer att bli färre, men storleken kommer att förbli densamma. Använd CSS Sprites för att kombinera dina bakgrundsbilder till en enda bild.

2. Minska din närhet till webbservern. Det enda sättet att göra detta är att skicka ditt innehåll på olika servrar geografiskt. Detta minskar svarstiden genom att minska ditt innehåll avstånd från den potentiella användaren. Du kommer inte att behöva konfigurera om hela webbplatsen, bara använda ett Content Delivery Network (CDN) som kommer att skingra ditt innehåll för dig. Ofta bygger servern som har valts för att leverera innehåll till en användare på sin virtuella närhet, (till exempel hur många hopp innehållet kommer att behöva göra för att få till det). Skingra dina statiskt innehåll allmänt så det är nära till många servrar, vilket kommer att minska svarstiden behövs för att få det att en faktisk par ögon.

3. Använd tredje part tjänster som "CloudFlare" för att dra nytta av den senaste tekniken för proxy. CloudFlare erbjuder fantastiska CDN som cachelagras din webbplats innehåll att öka hastigheten som laddar din webbplats förutom filtrering ut dålig trafik att se till att spammare och hackare är blockerade från att komma åt din webbplats. CloudFlare drivs webbplatser se en betydande förbättring i prestanda och en minskning av skräppost och andra attacker. Människor Visa din webbplats via en accelererad sökväg som använder delade trygghet kunskap om tusentals andra webbplatser att automatiskt upptäcka och blockera skadlig trafik.