Webbhotell

Enkelt webbhotell designtips

Det är allmänt känt att webbhotell webbdesign är helt enkelt en förlängning av en persons konstnärlig kompetens och kreativitet, vilket innebär att det är fullt förståeligt att inte varje webb-master har ett bra grepp om webbhotell design, enligt inte alla har medfödda konstnärlig talang. Dock utesluter saknas i departementet konstnärliga och kreativitet nödvändigtvis inte dig från att ha en bra webbdesign. Det är beprövade metoder som hjälper dig göra det mesta av din layout och design, konstnärlig skicklighet bli fördömd. Dessa inkluderar:

Start från någonstans - Tweak en mall

Om du inte har den tekniska expertisen att pressa fram en snygg layout från början, det är helt bra. Massor av andra människor har redan gjort ditt arbete för dig, via klar att använda mallar. Du kan faktiskt använda en av dessa mallar direkt ur lådan och det kommer att vara i slutet av det, men du vet ordspråket om lära en man att fiska - så använda mallen först och börja pyssla element från tid till. Detta kommer att låta dig få en känsla för hur man gör saker och så småningom lär du nog att göra allt på egen hand.

Säga nej till röran

Det är mycket lätt att falla i kärlek med visuella element dessa dagar, speciellt eftersom bredband har redan gjort det möjligt att överbelasta personer med bilder och videor. Dock när det gäller webbdesign, bör du ha i åtanke att syftet med en webbplats är att leverera innehåll, inte innehållet. Inte översvämning dina besökare med visuella element till den grad att deras hjärnor sluta bearbeta information (den mänskliga hjärnan har en tendens att göra detta när de alltför många alternativ.)

Använd färg klokt

Du måste se till att det färgschema som du använder matchar syftet med din webbplats, och medan lärande vilka specifika färger projekt kan verka skrämmande i början, behöver du bara komma ihåg att ett företags webbplats bör använda en neutral färgpalett, som it-projekt ett elegant och modernt utseende. Det är en sak du måste undvika att bryta. Dessutom neutral färg paletter är lätt för ögonen, och kan hjälpa dig styra människors ögon mot innehåll via användning av små stänk av icke neutral färg (särskilt i rubriker).

Att använda teckensnitt som är allmänt tillgänglig och lättläst om på en liten skärm eller storbilds-TV

Det finns faktiskt två saker du måste komma ihåg om teckensnitt. De är oftast klientsidan, så om du använder ett teckensnitt som inte är allmänt tillgänglig, chanserna är besökare kommer att se generiska letar teckensnitt på slutet (som deras det saknade teckensnittet ersätts med oavsett vilken standard de har fastställt), därmed förstör ditt avsedda utseende, speciellt om du byggt layout runt sa font. Dessutom bör du ha i åtanke att inte alla bläddrar webbplatsen på en stationär PC, så måste du se till att texten är lättläst och anständig letar även på små skärmar för smartphones och tabletter.