Webbhotell

Gratis webbhotell - viktiga saker att tänka

När det gäller gratis kan webbhotell "du får vad du betalar för" vara rätt på pengarna. Innan du börjar forska kommer webbhotell det vara bäst att ha en uppfattning om din hemsida behov, inklusive din budget. Kom ihåg att gratis alltid kommer med ett pris. Här är några av nackdelarna med gratis webbhotell som bör beaktas.

Invasiva annonser

Gratis hosting-tjänster tjäna pengar genom reklam. Om du använder en gratis tjänst kan du störas av oönskad bannerannonser eller popup-fönster blinkar på din webbplats. Även om du inte besväras av annonser, är chansen ganska bra att besökarna på din webbplats.

Det går inte att vara värd för din egen domännamn

Du kommer mer än sannolikt att tvingas kompromissa med din URL genom att ha en likadan this-is-my-site-name.my-website-host-name.com. Denna typ av URL är mindre professionell än en personlig URL och svårare att komma ihåg.

Som ni förmodligen vet, är få ett tillgängligt domännamn som inte redan tagit ett stort problem. En lösning jag har hittat är att prova att lägga till inledande tecken som "i" eller "min" i namnet du söker för eller något liknande "site" till slutet. Vara kreativ, du kommer bli förvånad över vad du kan hitta som finns där ute.

Hosting kontroll

Du kommer mer än sannolikt inte ha mycket kontroll av en gratis hemsida. Du kommer förmodligen inte kunna installera egna skript, program, skapa e-postkonton eller att kunna övervaka din webbplatsstatistik.

De bästa billiga betald webbhotell planerna tillhandahåller hosting kontrollpaneler som tillåter dig att installera och konfigurera gratis webbprogram som tillhandahålls som Bloggar, e-post, data baser, skript, programvara, shopping kärror och sådant. Du kommer också att kunna följa din webbplats trafikstatistik.

Garanterad drifttid

De bästa billiga betald webbhotell är stolta över en garanterad drifttid på 99% eller mer. Om tillförlitliga upptid är ett problem mer än sannolikt kan du förvänta dig mycket mer driftstopp om du registrerar dig med en gratis hemsida webbhotell.

Bandbredd och lagring

Gratis hosting-tjänster ger ganska begränsad lagring, så du kommer antagligen har allvarligt begränsad bandbredd och lagring utrymme på en gratis hemsida. Som kan vara bra från början men kommer förmodligen kräva en uppgradering av din plan eller ändra värdar helt om/när din webbplats expanderar.

Du kan spara några dollar på kort sikt men du måste ta itu med huvudvärk och bekostnad ändrar värdar i framtiden. De bästa billiga betald webbhotell planerna innehåller ofta stora eller obegränsade mängder diskutrymme och bandbredd. Om du planerar att använda en massa media eller inte för att begränsa storleken på din webbplats, kan du stöta på problem ganska snabbt.

BackUp - säkerhet

När du betalar för webbhotell tillhandahålla de tjänsten för att hålla din information säker. De flesta av de bästa billiga webbhotell plan leverantörer backup varje natt om inte varje vecka. Om gratis webbhotellet förlorar din information inte kommer att du förmodligen anlita någon rädda den. Varför riskera det när du kan njuta av den bästa billiga webbhotell med ett välrenommerat företag som iDataSite för bara några dollar i månaden.

Optimera webbsidor

För att få index bra sökmotorernas och locka besökare måste du kunna optimera dina webbsidor. Du behöver för att kunna skapa och ändra lämpliga meta taggar, header-Taggar, filer namn, bild beskrivningar, navigeringslänkar och sådan att göra din webbplats sökmotorvänliga. Du kommer inte att kunna göra dessa saker med en hemsida byggd med ett gratis webbhotell så att du kommer mer än sannolikt saknas ta emot trafik från sökmotorerna.

SSL

Säkra din kundvagn, om du har även möjlighet att genomföra en på en gratis hemsida. Många nya internet-företagare är osäker på om det är värt att investera i SSL när avskjutningsrampen deras webbplats. De flesta köpare kommer inte att bekvämt mata in deras kreditkortsinformation på en webbplats utan SSL. Inte genomför SSL kan bara resultera i förlorade affärer.

Kundtjänst - Teknisk Support

Den sista sak att tänka på är vilken typ av kundtjänst du kan ha behov av. Om du förväntar dig ditt konto vara komplicerat kan då det vara värt att betala för webbhotell. Gratis webbhotell är oftast minimalt stöds eftersom bolaget inte har inkomsten som ger det endast.

Att välja mellan betalda och gratis webbhotell

Gratis hemsida hosting-tjänster kan vara perfekt för dig om du har enkla behov eller om du tränar utvecklar en webbplats. Om du har en bestämd business plan i åtanke eller du vill starta en blogg som kommer att bli populär är det en bra idé att betala för stabil, pålitlig, full skisserat webbhotell tjänster från en av de bästa billiga webbhotell plan.

Om du har särskilda planer för din webbplats då ska du forskning oavsett funktioner och verktyg som du kan behöva uppnå dessa mål. Om du bestämmer dig för att hålla kostnaderna så låga som möjligt är din högsta prioritet, det finns gott om gratis web hosting-tjänster tillgängliga.