Webbhotell

GoDaddy - webbhotell recension

Prata om webbhotell recensioner, jag strövar omkring GoDaddy.com webbsida, konsulterade flera kunder och kom upp med information som kan hjälpa dig eller någon annan intresserad webbplats byggare besluta om detta webbhotell är en perfekt passform eller inte.

GoDaddy.com är en av världens största domänregistrator och webbhotell leverantör, service över 45 miljoner domännamn hittills. Förutom webbhotell, säljer det också e-business relaterade programvara och tjänster.

Hosting planer och prissättning

GoDaddy erbjuder ett enormt utbud av hosting funktioner och tjänster. I denna webbplats hosting recension, ansåg jag bara sina ettåriga paket. Den grundläggande delad hosting plan som de kallar ekonomin kommer med 100GB lagring, en enda domän och 100 e-post till ett anständigt pris av $3,99 per månad. Denna plan är idealisk för dem som inte behöver mycket skivutrymme. Å andra sidan, ger Deluxe planen obegränsad diskutrymme, obegränsad domän och 500 e-postadresser med några mer pengar på varje månad.

En dedikerad SSL-certifikat för säker online betalningar ingår i GoDaddys slutlig plan, tillsammans med obegränsad diskutrymme, obegränsad domain och obegränsad e-postadresser på mindre än $8 per månad. Detta är bäst för dem bär en stor verksamhet och som har enorm och tyngre webbsida filer. Alla tre planer jag har nämnt stöder obegränsad bandbredd och ett stort antal FTP- och MySQL-databaser. Varje webbhotell lösning erbjuder ett utmärkt värde, smarta beslut att ta som en passar storlek och behov av ditt företag eller situationen.

Webbplats byggnad och verkställande funktioner

Webbplats bygga verktyg och mallar kommer gratis med din betalas webbhotell. Med uppgraderade webbplatsen builder erbjuder GoDaddy nya, färska och fantastiska webbplats designmallar. Installera skript som WordPress,

Drupal, Joomla och Zen Cart görs helt användarvänlig att du kan anpassa din webbplats men du vill. De kör också dedikerade WordPress servrar för optimal upplevelse. Deluxe och Ultimate planer utställningsmonter mobil-vänlig kan webbplatser - detta är särskilt bra att folket nu mer på-den-gå och surfa på internet i sina telefoner ofta!

Detta hosting recension, trodde jag personligen att deras databas och domain manager är bara bra. Det kan vara lite svårt att navigera även om det innehåller riktningar. Vissa funktioner, inklusive inrättandet av en ny databas, kan ta upp till 24 timmar att slutföra och vara redo att använda.

Tillförlitlighet:

Värd miljontals domäner, finns det inget annat att förvänta sig från en leverantör som GoDaddy. De stöder 24/7/365 intern övervakning av sitt nätverk att se till att alla kunders webbplatser är säkra och full driv.

Upp-tid garantin om 99,9%, dag och natt, upprätthålls genom mycket exklusiva faciliteter. Mycket lovande att höra men vissa kan ha problem att inrätta GoDaddy webb e-post och databaser. Webbplatser kan ta längre tid att ladda än normalt kanske tack vare att massivt HÅRDSÄLJA delad hosting och; vissa web manager alternativ fungerar inte på grund av alltför fyllda Kontrollpanelen.

Kundsupport:

GoDaddy gör det enkelt för kunder att kontakta dem på tider när de behöver hjälp. Att vara ett stort företag, införde de flera arenor på där kunder kan få snabb support. Kunder kan ringa, skicka e-post eller skapa en trouble biljett för att begära hjälp. Det finns flera online-resurser finns också, som supportartiklar, FAQ-avdelning och ett antal online-forum.

Medan alla dessa resurser görs tillgängliga för alla, behöver vissa instanser och tekniska problem särskild uppmärksamhet. Enligt webbplatsen hosting recension jag genomfört, verkar det som detta är där GoDaddy faller tillbaka. De är ganska långsam i svarar på mail och att lösa problem, vissa kunder har haft problem med återbetalningar också (i motsats till deras pengarna tillbaka garanti). Vissa tekniska frågor kan ta upp till flera veckor innan de får rätas ut och några är kvar olöst även efter ett par månader.