Webbhotell

Hostgator recension - tillförlitlighet och kvalitet på service som ett webbhotell!

På tal om webbplatshotell recensioner, jag vandrade runt HostGator: s webbsida, läsa flera Kundrecensioner och kom upp med lite information som kan hjälpa dig eller någon annan intresserad webbplats byggare bestämma, om denna webbhotell är en perfekt passform eller inte vad gäller tillförlitlighet och kvalitet av tjänst för ditt företag.

HostGator, som började webbhotell i ett studentrum i 2002, är nu känd och ansedd som en av ledande på marknaden i delad, och återförsäljare värd. I själva verket utsågs det nyligen till 21 privata företag i Amerika, värd nästan 2,5 miljoner domäner.

Hosting planer och prissättning

Med det faktum att HostGator specialiserar sig på återförsäljare värd, erbjuder den också rimliga priser på dess delade och dedikerad obegränsad webbhotell planer. Det börjar på $4,95 per månad, vilket inkluderar obegränsad diskutrymme och bandbredd. Deras återförsäljare planer erbjuds från de priser från $24.95 till $99.95 per månad, och deras dedikerad server planer varierar från $179,00 till $374.00 per månad. Alla dessa siffror var uppenbarligen baserade vid denna recension skrevs.

Gratis uppsättning upp obegränsat MySQL databaser, och SpamAssassin, ingår i dessa paket. Dessa hjälper minska mängden skräppost som fått, 99,9% upptid, och en 45-dagars pengarna-tillbaka garanti. Detta är awesome eftersom inte alla webbhotell företag erbjuder denna form av garanti. Visar bara att HostGator är säker nog att deras kunder kommer säkert att njuta av den tjänst de tillhandahåller, att göra dem, aldrig beklagar och lämna tillbaka den!

Webbplats byggnad och verkställande funktioner

Webbplats bygga verktyg och mallar kommer gratis med din betalas webbhotell. Med dess webbplatsen builder erbjuder HostGator nya, färska och fantastiska webbplats designmallar. Det ger också tillgång till branschens ledande SiteStudio webbplatsdesigner, ett mycket enkelt program att navigera vilket är säkert en stor hjälp, även för nybörjare. Dessa är forum, gallerier och medlemskap skript.

HostGator, har också åtagit sig att ge grönare lösningar för deras delade och återförsäljare servrar. Med dess certifierade krediter för förnyelsebar energi i vindkraft, det bara minska inte deras miljöpåverkan, de vända det! Det är troligt att detta företag är en del av nästa generations ekologiska webbhotell, för det ger rena lösningar för att tillgodose sina kunders online.

Tillförlitlighet

Värd miljontals domäner, finns det inget annat att förvänta sig från en leverantör som HostGator. De stöder 24/7/365 intern övervakning av sitt nätverk att se till att alla kunders webbplatser är säkra och full driv. Upp-tid garantin om 99,9%, dag och natt, upprätthålls genom mycket exklusiva faciliteter.

Det har valt Planet, att hysa sina datacenter. Planeten har över 35.000 kvadratmeter upp golvyta, och funktioner state-of-the-art säkerhet, säkerhet och kylsystem. Denna anläggning är tillsammans med flera TXU elnät, ineffekt, DataTrax övervakning programvara för hela data 4800 volt centrum infrastruktur och en helt sluten och redundant certifierade Cisco nätverk med 10 ryggraden leverantörer snabbast växande.

Dessutom investerat HostGator i wind power energilösningar som är nära hemmet. Dessa används både makt och kyla sina återförsäljare och delade servrar. När man beaktar alla dessa funktioner, bör kunder ha sinnesfrid när det gäller säkerhet, tillförlitlighet och energieffektivitet av deras anläggningar och servrar.

Kundsupport

HostGator gör det enkelt för kunder att kontakta dem på tider när de behöver hjälp. Att vara ett stort företag, finns det flera sätt på hur kunder kan få snabb support. Kunder kan ringa, skicka e-post eller skapa en trouble biljett för att begära hjälp. Det finns flera online-resurser, såsom stöd artiklar,

FAQ-avdelning och ett antal online-forum.

En nackdel är dock att om det finns en plötslig stegring av trafik, webbplatser ladda upp långsamt. Annat än att allt om det ser bra ut.

Att avsluta min övergripande översyn av HostGator är ett positivt vad gäller tillförlitlighet och kvalitet av tjänst de erbjuder som ett webbhotell.