Webbhotell

Hostzilla - en ärlig granskning!

I denna web hosting recension, jag såg in i de tjänster som erbjuds av ett företag som heter Hostzilla och bedömt sin trovärdighet i att tillhandahålla tillförlitlig hosting-lösningar. Det finns inte mycket information på nätet om det, så för mig är detta mycket spännande och tveksamt. Här är en kort lista över saker du bör veta innan du bestämmer dig att göra affärer och anförtro ditt företag till Hostzilla.

Hosting planer och prissättning

Hostzilla erbjuder tre grundläggande planerar nämligen startmotorn, verksamheten och obegränsat. Alla rum har obegränsad bandbredd och obegränsad skivutrymme. I startpaketet gör 5 domäner och ingår e-tjänster på $10,95 per månad. Med en dollar till varje månad, affärsplanen kan hålla 100 aktiva domäner och samma ingår e-post fördelar.

Antalet tillåtna webbplatser blir endast obegränsad plan $13,95 per månad, som är känd som obegränsad paketet. Bortsett från liknande förmåner med två andra planer främjas det för att inkludera en gratis IP-adress. Alla dessa planer lovar att ha en dedikerad SSL-certifikat, vilket är mycket ovanligt, de flesta leverantörer har grundläggande paket under delad hosting.

Hostzilla buntar alla kommer med en 15-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Prissättningen jag ansåg i detta hosting recension baseras på årliga abonnemang. Tal igen om kostnaden, har den relativt dyra planer jämfört med andra leverantörer. Detta kan bero på SSL-certifikatet privat ingår i varje plan, men ärligt talat jag kämpar att tro att det är legitima.

Kundservice

För att be om hjälp, skapade Hostzilla två kanaler på där kunder kan nå dem ut - genom e-post och biljett stöd. Ett företag som tillhandahåller inga telefonnummer eller adress för att kontakta dem vid problem är naturligtvis ett tecken på Koppla och opålitlighet.

I min ärliga åsikt, bör detta ge dig andra tankar investera i den nämnda leverantören. Jag har inte riktigt sett en hel del webbplats webbhotell recensioner om detta företag och om det finns några de är alla negativa reaktioner. Nämna, kom jag över några inlägg från ett forum om den här killen som hade problem med att få sin återbetalning och en annan som sa att han aldrig fick någon tjänst för värdet av sina pengar.

Som jag har nämnt flera gånger, jag hittade knappt någon relevant information om detta webbhotell och även deras hemsida i detalj inte något om webbplats bygga funktioner. Bristen på tillgängliga referenser till presumtiva kunder om detta webbhotell leverantör visar bara hur dess tillförlitlighet ifrågasätts. Det är nödvändigt att du kontrollera sina meriter och göra din egen hosting recension innan att delta med detta företag.