Webbhotell

Är ditt företag skyddad från ddos-attacker?

Som ett företagsägare förstår du redan nödvändigheten av en fungerande e-handel webbplats. Om du har en tegel och murbruk motsvarighet, internet kan du nå en bredare publik och bedriva verksamhet även under din ledig tid. Tillsammans med alla fördelarna med att göra affärer på nätet, finns det också ökade risker. Och medan du kan ha de nödvändiga brandväggarna för att bekämpa riktade intrångsförsök, du kanske inte ännu har lämpliga distribuerade denial-of-service attackskydd.

Innan du bråttom ut att få skydd mot DDoS skydd, vara säker på att behöver du den. Det kan bli dyrt. Å andra sidan, kan en utdragen denial of service-attack också vara dyrt för ditt företag. Så, medan det inte kan vara viktigt att värd på en server som har automatisk DDoS begränsning, det är viktigt att ha en reservplan ifall en attack någonsin inträffar.

Gör en Plan

När du har en plan redan på plats, om en DDoS-attack kommer, tar det bara några minuter att få tillbaka online. Dina kunder kanske inte ens märker en störning till din tjänst när en attack sker. Försöker att komma med en lösning på flugan, dock kan kosta dig tusentals dollar i intäkter.

Bästa remote DDoS skydd kräver ingen nedladdning, ingen installation och underhåll: en DNS förändring. Om den server du använder som värd för ditt företags hemsida har ingen DDoS beredskapsplan, helt enkelt har ett annat företag på standby. Det ögonblick du inser att en attack har hänt, kan du överföra din webbplats till en annan server och återgå till full funktionalitet på mindre än tio minuter.

Även om avbrott i tjänsten kommer att vara kort, är det viktigt att ha någon redo att ansluta med berörda kunder via sociala mediekanaler. Att hålla kunder kännedom om uppdateringar och hantering av eventuella problem, är oerhört viktigt för att behålla de kunder som påverkas av DDoS-attacker. Ett annat viktigt steg är värd din e-postadress separat från din webbplats. När din webbplats går ner, kommer dina kunder fortfarande att kunna kontakta dig via e-post.

Förenklade steg

Förstå din sårbarhet.

DDoS är lätta för hackare att lansera och kan vara svåra att bekämpa.

Istället för att hoppas kommer denna attack aldrig hända dig, ha en plan för att ta itu med det om den någonsin gör.

Var uppmärksam på ditt nätverk.

Utbilda dig om de olika typer av attacker och där de kan komma från.

Bli vän med företag som är värdar och service din webbplats.

Förstå vad som händer om du inte har en plan, dvs förlust av intäkter, förlust av kunder

I stället för att denna typ av attack kommer aldrig att be, se till att du är beredd på det och kan smidigt genomföra DDoS skydd planen, i stället för att blint drift när du står inför en attack.