Webbhotell

Hostgator review - webbhotell

Varför valde jag HostGator?

Jag valde HostGator deras goda rykte och konkurrenskraftiga priser. Jag såg att massor av människor använt dem och verkade vara nöjd med deras tjänster. Det hjälpte också när jag såg HostGator recensioner som konsekvent rankad dem som har den bästa kundservicen i branschen. Jag var lite slug på grund av deras låga priser, men jag tänkte att alla dessa människor online inte kunde vara fel.

HostGator recension

Jag undertecknat upp för planen av Baby; denna plan kan du värd obegränsade domäner utan att betala en extra avgift. Jag gillar det faktum att jag kan bygga fler webbplatser utan att behöva oroa dig för expansion kostnader. andra webbplats hosting-tjänster debitera dig mer pengar när du lägger till ytterligare platser. På cirka sex dollar i månaden, kunde jag värd så många domäner som jag ville.

De också ger dig obegränsat utrymme och dataöverföring; andra webbhotell företag begränsa dessa och debitera dig när du går över ett visst belopp. Tidigare har jag varit förvånad av andra webbhotell företag med oväntade avgifter på min faktura som jag inte brydde mig särskilt för. Jag har inte haft det problemet med HostGator.

God kundservice

HostGator är känd för sin enastående kundservice. Om du värd en plats med dem, kan du kontakta dem via telefon, chatt och e-post. Jag har bara använt alternativet chatt; servicen var förstklassig. Jag hade en kundtjänstrepresentant som arbetar på mitt problem i mindre än fem minuter. Jag hade på något sätt trasslat permalänkar i min blogg; Kundtjänst fick upp mig och kör på mindre än 15 minuter.

HostGator gjorde det verkligen enkelt att ställa in min blogg; de erbjuder ett klick CMS installerar. När du loggar in på cPanel, kan du klicka på ikonen WordPress har installationen gjort automatiskt. Du behöver inte oroa dig för att inrätta WordPress från början; andra webbplats hosting-tjänster gör processen mycket svårare. Efter din CMS är installerad, mail de direkt du ditt användarnamn och lösenord; Det är ganska enkelt.

Problem med WordPress

Om du bygger din webbplatser för stora och installera alltför många WordPress plugins, kan du få problem med HostGator. När dessa webbplatser får för stor de kommer att orsaka det Apache systemet kraschar och därför din webbplats kommer att tillfälligt gå. Du skulle då behöva ringa kundtjänst och har Apache startas om. Det inte händer alltför ofta, bara ha detta i åtanke och inte försöker installera alltför många WordPress plugins så du behöver inte dessa frågor.

Säkerhetskopiera filer

HostGator säkerhetskopierar automatiskt alla dina filer gratis. Om din webbplats någonsin blir förstört eller hacka, kan de återställa det för dig. Jag rekommenderar ändå säkerhetskopiera din webbplats manuellt, men de ger dig ett extra lager av säkerhet genom att göra automatiska säkerhetskopieringar och lagra dem för dig. De också tillåter dig att ställa in obegränsad e-post för dina domäner; Det är ganska skönt att kunna ställa in e-post när du behöver dem.

Sammanfattningsvis

HostGator är ett av de mest pålitliga webbhotell företag online. Vara bara noga med att hålla dina webbplatser tillräcklig storlek, annars måste du uppgradera till ett större webbhotell paket så dina webbplatser bo på optimal prestanda.