Webbhotell

Vikten av att övervaka din webbplats uptime

Webbplats spårningsprogram program är mycket viktigt om du är webbdesigner, utvecklare eller ett webbhotell. Att veta om någon av de webbplatser som du hantera är offline är en affärskritiska funktion måste du vara spårning och fastställande i realtid. Att få ett samtal från en kund och lärande med dem om att deras hemsida är nere är inte samtalet du vill ha.

Lyckligtvis, det finns en hel del bra lösningar på marknaden för att hantera alla dina webbplatser på ett ställe. Om du använder en Google Docs API eller en tjänst för övervakning av realtid, bör något genomföras större ditt företag växer. Ju mer du hantera, desto svårare blir det och när du växer, behöver du förmodligen att gå från en gratis tjänst som Google API till en mer hanterad lösning.

När du väljer en spindelväv uptime kontrollerande lösning, ska du titta på alla funktioner du behöver. Det finns så många där ute som du kan sluta spendera mer än du behöver. Du vill se till att den gör vad du behöver, men inte betala för en massa funktioner som du behöver.

Medan det finns många tekniker till Ordningsmanen Spindelväv uptime och driftstopp, finner jag den viktigaste funktionen att leta efter en som kontrollerar dina webbplatser med jämna mellanrum för vissa ord eller fraser på din webbplats. Kom ihåg att platsen kan rapportera som upp när kontrolleras av verktyg för övervakning, men inte gör något om det är att ha ett problem lastning.

Detta är fallet med PHP fel i huvudet, som är mycket vanligt i WordPress webbplatser. Medan webbplatsen kommer att svara att vissa kontroller, de flesta av webbplatsen är inte att läsa in och därför bör skicka en varning om att den är nere.

Förhoppningsvis förklarar detta skillnaden i bara ping test din webbplats för tillgänglighet, kontra faktiskt kontrollera sidan för text att se till att det verkligen är online.

Så när du söker på webben efter spindelväv uptime kontrollerande tjänster och program, kom ihåg att se till att du plocka de lösningar som matchar dina behov. Om du är ett webbhotell, skulle jag tror du bör övervaka webbplatsen svarstider. Om du är en webbyrå eller utvecklare, kommer det vara mycket viktigt att övervaka din klient platser för faktiska innehåll att se till att sajten laddar ordentligt och visas korrekt, särskilt efter distribution av säkerhetsuppdateringar.

Så utvärdera olika tjänster och välja en som passar typ av platser du behöver övervaka och typ av verksamhet du har.