Webbhotell

Webbhotell - vad är det och vilka plan behöver du?

Webbhotell - det är helt klart för mycket hype över för små ett koncept. Så många nya webmasters fastna i detta anmärkningsvärt enkla koncept, misstag att tro att det är ett komplext och svårt att förstå idén, det är verkligen en av de enklaste delarna av att skapa och underhålla en webbplats. Det finns också många webbhotell att välja mellan, orsakar många att slösa värdefull tid besluta om rätt hosting plan och leverantör för dem igen. Här är en kort översikt av webbhotell, samt en guide till att köpa rätt planen från rätt leverantör för dig.

Din webbplats har innehåll. Innehåll kan vara bilder (bilder) eller text (skriver, artiklar, tidskrifter, etc.). Innehåll tar plats.

Internet är en samling av alla webbplatser. Internet är bara så stor som krävs. om det finns 1000 webbplatser, kommer det bara har tillräckligt med utrymme för 1000 webbplatser. Men vill du lägga till en webbplats i Internet. Hur skulle du gå om att göra det?

Ange web hosting-leverantörer. Webbhotell skapar det utrymme som din webbplats kommer att kräva och de reservera det för din webbplats innehåll. Utan det utrymmet har du ingen plats att sätta din webbplatsinnehåll på Internet.

Webbhotell ge utrymme som du kan placera din hemsida på Internet.

Förutom att skapa utrymme, förse de också dig med alla verktyg som krävs för att bygga din webbplats. Som har där webbplats byggare som Weebly, WordPress, Drupal och Joomla (men det är en diskussion för en annan dag). I huvudsak är webbhotell ett mycket enkelt koncept.

Även om du förstår webbhotell, finns det fortfarande ett stort hav av webbhotell leverantörer och planer som du kan gå vilse i. Här är en kort guide till plocka rätt webbhotell leverantör och plan för dig.

Om du är en komplett nybörjare och allt du vill göra är att sätta upp en blogg/hemsida, så har du mycket billigt alternativ. De flesta planer för en webbplats kommer att kosta $3 per månad eller mindre. I så fall ska du gå med delad hosting. Delad hosting är en typ av webbhotell där flera webbplatser från olika ägare alla finns på samma server. Typiskt, din webbplats kommer inte att kunna hantera mycket stora mängder trafik, men delad hosting är nästan alltid nog för mest personliga Bloggar och webbplatser. Delade värd för en webbplats börjar på $3 per månad eller mindre. Om du vill vara värd för flera webbplatser på samma webbhotell konto, kan du också göra att på delad hosting, börjar på $4 per månad.

Om du inte är en nybörjare, och du vet något om kodning och du planerar att skapa något riktigt stora (som nästa Wikipedia, Facebook och sociala nät) kommer du förmodligen att vilja ha en dedikerad server. Dedikerade servrar, är så du kan nog räkna ut, en hel server dedikerad enbart till din webbplats (er). De klarar mycket mer trafik än delade servrar och vanligtvis börjar på $100/ month.

Bästa webbhotellet för kundsupport är utan tvekan HostGator. Den har tre kanaler för 24/7 support: chatt, telefon och e-post. HostGator är det bästa newbie-vänlig webbhotell finns.

BlueHost, JustHost och InMotion hosting alla har utmärkt dedikerad hosting planer, även om de inte ger chatt. Dessa tre hosting typer är mer inriktade mot dem i den senare kategorin; de som vet webbplatser och som planerar att göra något stort.

Som ni kan se, är webbhotell ett mycket enkelt koncept. Använd detta som din guide till inköp av ditt webbhotell plan, och din webbplats kan vara upp och kör i några timmar! Komma igång idag!