Webbhotell

Vad är det bästa webbhotellet? en enkel guide till att välja rätt värd för din webbplats

Ahhh, den svårfångade fråga som varje nytt webbplatsägaren (eller befintlig webbplatsägare som vill flytta) frågar.

Vad är det bästa webbhotellet?

Ja finns det många faktorer som går att besluta om en värd, men första saker först... vi måste ta upp frågan som du frågar.

Varför? Eftersom du tittar på det på ett mycket brett sätt.

Vad du verkligen bör ställa är... vilken typ av värden är rätt för mig?

Så med det jag har emot, låt oss gräva lite djupare.

Vad ska titta efter i ett webbhotell

Genom att förstå vad det är du vill, kan du begränsa dina val mycket snabbt. Här är några exempel punkter att överväga.

Kommer jag att sälja saker på min webbplats?

Kommer jag att använda en blogg?

Kommer det att finnas en hel del trafik eller mycket lite till att börja med?

Hur mycket jag funderar på att spendera?

Efter att besvara dessa du ska kunna förstå vad det är vill du faktiskt, vilket gör hela processen verkligen jävligt enkelt.

OK, så nu vet vi vad vi vill, finns det vissa mycket viktiga typer av värdar som du behöver tänka utifrån ditt svar ovan.

Låt oss gå igenom dem:

De tre viktigaste typerna av hosting

Dedikerad

Om du ska väntar massor av trafik, om det är från sociala medier, betalas eller ens SEO. Du måste överväga en dedikerad vΣrd. Denna typ av värd kommer att kunna hantera hundratusentals besökare varje dag utan en hicka (mestadels).

Moln

Letar du efter hastighet över allt annat? Moln hosting kan vara något bör du överväga eftersom det är främsta försäljningsargument är att den laddar din webbplats och filer på webbplatsen för användare baserat på deras läge geografiskt. Mening om de är i New York, kommer de åt en NYC server med din webbplats, så det kommer att ladda för dem några sekunder snabbare än om de var att komma åt en sida på din webbplats från London.

Delade

Om hastighet och säkerhet inte är en stor affär för dig och ditt glada med en vanlig webbplats hastighet, plus du inte vill spendera en förmögenhet varje månad, skulle sedan delad hosting vara perfekt för dig.

Du kan få en delad värd för mindre än $10 per månad och din webbplats kommer att läsa bra.

OK, så du vet vad du vill... har du informerats om typerna av värdar där ute. Nu vill vi att täcka de mest populära värdarna just nu.

Top webbhotell företag just nu

Bluehost

Dessa killar har funnits i mer än 10 år och vet hosting spelet inifrån och ut. De erbjuder allt från delad till dedikerad och även specialiserade WordPress hosting. De är också mycket kostnadseffektivt, så du kan vara värd tusentals webbplats under ett konto.

Media Temple

En stor torped i hosting scenen, Media Temple är amped om ger hastighet och säkerhet till sina kunder över allt annat. Så ser du en större prislapp på sina paket. Men om du vill bäst för dina besökare, dessa killar är vägen att gå.

Rätt då, vi är nästan klar. Du vet vad du ska leta efter, vilken typ av värd du behöver och vilka värdar är bäst just nu.

Vad återstår? Tja, att lära av andras misstag skulle vara en bra sak att tänka på, så att du inte få bränt dig rätt? Cool, låt oss göra detta:

3 sorter av misstag som de flesta människor gör

Alla gör misstag, men när hosting är berörda, misstaget kan kosta dig en rejäl räkning eller några allvarliga ner tid.

Gå för det billigaste

Det är förståeligt att du kanske inte har massor av pengar att spendera, men det betyder inte att du bör bara automatiskt välja den billigaste värden. Om du fokuserar på kvalitet, istället för priset kommer du se en stor skillnad i de tjänster du är och du kommer inte att uppleva så många problem ner linjen.

Att få sugas in i spänningen, klockor och visselpipor

Om du behöver att sälja saker på nätet, skulle då du gå för en eCommerce värd som förstår kundvagnar. Om du är en bloggare, skulle du gå för en optimerad WordPress värd. Fall inte i fällan att underteckna för en värddator som ger dig en massa freebies du aldrig kommer att använda.

Under förutsättning att saker sker automatiskt

Bara för att du är värd sa ditt konto har automatiskt installerar, säkerhetskopior och uppgraderingar... betyder inte att den har gjort för dig nu ditt konto är inställt. Du måste faktiskt ställa dessa tjänster upp dig i ditt konto.

Slutsats

Så där har du det! En enkel guide till att välja det bästa webbhotellet. Förhoppningsvis har du allt du behöver av denna korta guide och nu vet exakt vad det är du vill.