Webbhotell

7 viktiga tips för att optimera hastigheten på din webbplats

En av de stora saker klienter checken när letar efter en lämplig webben värdföretag är hastigheten de erbjuder. Detta beror på att webbplatsägare vet hur avgörande hastighet är till deras hemsida. Du vet förmodligen att de flesta webbanvändare inte har mycket tålamod när det gäller att surfa på nätet. Det tar bara några sekunder för användare att gå vidare till nästa plats om din verkar ta för lång tid att öppna. När det gäller webbhotell, erbjuder de flesta företag en dygnet runt drifttid för att säkerställa att din webbplats är alltid tillgänglig. Här är några steg du kan ta på slutet att optimera din webbplats hastighet:

Om det är möjligt, skjuta upp lastning innehåll

Webbplats verktyg kan dessa dagar du skapa webbplatser som kan uppdatera asynkront när som helst. Denna webbplats är med andra ord kunna ladda bara som del av en sida i stället för hela sidan när en användare utför en åtgärd. Detta i sin tur förbättrar hastigheten på din webbplats.

Göra använda av fånga system

Om du för din webbplats så att den ansluter till databasen varje gång du skapar samma innehåll, måste du använda en fånga system. Om du ställer in ett fånga system, har webbplats endast att skapa innehåll en gång istället för att komma åt databasen varje gång en användare besöker webbplatsen. Fånga systemet uppdateras regelbundet så även om din webbplats är interaktiva, du kommer att bli bra.

Använda content delivery network

Platsen för en användare relativ till din server, har en stor inverkan på din webbplats hastighet. Ju längre bort en användare är desto långsammare hastighet eftersom de data överförs färdas en längre sträcka. För att lösa detta problem, bör du använda ett webbhotell som kan cachelagra innehållet flera fysiska och strategiska platser.

Se över din kod

Det kommer också vara bra att ta en titt på hur du skriver din kod. Avgöra om du verkligen behöver alla de taggar som du använder eller kanske kan du använda CSS för bildskärmen. Skriva din kod effektivt minskar storleken på din CSS och HTML-filer och samtidigt gör det enklare att underhålla.

Undvik att använda bilder för att visa din text

Med hjälp av bilder för att visa ditt innehåll gör texten helt värdelös för SEO, oåtkomlig för din skärm-läsare och ökar lastning hastighet av webbsidan eftersom din webbplats blir tyngre.

I slutet av ett dokument, ladda Java Script

Istället för att göra det i början; Prova att ladda dina skript i slutet av en sida. Detta ger användaren en möjlighet att överväga allt innan han eller hon kan börja på Java Script. Det gör webbplatsen visas mer lyhörd.

Använda externa CSS- och JS-filer

Varje gång en användare ansluter till din webbplats. din webbläsare kommer första cache externa källor såsom Java Script och CSS-filer. Därför istället för att använda inline JS och CSS-filer, vore det bättre att använda dem som externa filer.