Webbhotell

Bästa billiga webbhotell - vad du behöver veta när du väljer ett webbhotell

Det kan vara förvirrande att hitta den bästa billiga webbhotell eftersom det finns så många alternativ, specs, prissättning planer, och jargong som du inte kanske känner till.

Summan av kardemumman är du vill tillförlitlighet och bra service när du behöver den. De flesta billiga webbhotell företag är ganska jämförbara när det gäller saker som upptid garanterar. Upptid garanti innebär att din webbplats kommer att leva, även om det finns mycket sällsynta fall av hårdvara eller mjukvara fel som kunde orsaka din webbplats att gå ned tillfälligt. Den vanliga driftsäkerhet är 99%, så denna fråga inte är verkligen något att vara alltför orolig. Jag har varit att bygga och underhålla webbplatser för mer än tio år nu och jag har aldrig haft ett problem i detta område.

Priser bland billiga webbhotell företag är mycket konkurrenskraftiga och de flesta ligger inom ett ganska tajt prisintervall. Det finns prissättning planer baserat på hur mycket tid du betalar för på en gång. På många webbhotell, kan du betala för tre år, två år, ett år, sex månader, eller en månad i taget. De du ska behöva betala för grundläggande service handlar om 7 eller 8 dollar per månad. En grundläggande plan kommer att täcka dina behov när du börjar och växa din webbplats.

En annan funktion bland webbhotell företag är Cpanel. CPanel är ett gränssnitt på baksidan slutet av din webbplats som tillåter dig att enkelt installera plattformar som WordPress, ställa in e-postadresser, kontrollera din trafikstatistik och en fan av mycket mer.

Om du är intresserad att inrätta en WordPress blogg som grund för din nya webbplats (och jag rekommenderar starkt denna rutt) kan då du göra en enkel installation som tar dig mindre än en minut, med hjälp av Cpanel.

För mig är bra service viktigt. Om något skulle gå fel, eller om du behöver hjälp att konfigurera din e-postadress eller har en fråga om något, är det viktigt att ha webbhotell genom ett företag som är tillgängliga när du behöver dem. Företaget jag använder har en online chat system för tider som denna, och jag har använt den några gånger och varit mycket nöjda med hur snabbt jag kunde få svaret jag behövde.

Jag har använt samma företag för de flesta av mina tio år som en webbplatsägare och jag fortsätter att rekommendera dem helhjärtat.

Här är en kupong som du kan använda på Hostgator (min favorit spindelväv värd) som kommer att slå en stor bit av priset på ditt webbhotell paket:

DALLAS2013