Webbhotell

Återförsäljare webbhotell - hur man startar ett webbhotell företag

Introduktion

Det senaste decenniet är klart relevant att internet-marknaden och dess användningsområden utforskar. Detta är den enda anledningen till varför varje tionde individ i världen känner att han/hon bör äga en webbplats. Detta har förlängt webbhotell företag en hjälpande hand att diversifiera i stort antal. Den senaste utvecklingen i världen av online-industrin är återförsäljare värd.

Vad är Reseller Hosting?

Återförsäljare webbhotell eller återförsäljning hänvisar till en typ av webbhotell, där du säljer redan ägs hosting till flera klienter under ditt namn, trots den främsta leverantören av hosting.

Exempel

Du kan få bättre kunskap om återförsäljare säljer med hjälp av ett exempel.

Anta att du köpt ett reseller hosting paket från leverantör som underlättar du 10000 MB webbutrymme och 100000 MB bandbredd. Nu måste du bestämma om att sälja ut detta i ytterligare paket eller för eget bruk.

Du kan hävdar dem att betala enligt utrymme och bandbredd vid dessa. Betalning får du kommer bara bli din dvs du inte behöver dela något belopp med företaget som du har ägt paketet.

Att välja det bästa återförsäljare paketet i 5 enkla steg

Plattform: det allra första och viktigaste steget i valet av en återförsäljare-hosting leverantör är att välja plattformen av webbservern, som sätts i bruk av leverantören, dvs webbåtkomst server på LINUX, WINDOWS eller UNIX. Du måste leta efter kunden behov. Många av kunderna göra användningen av öppen källkodsteknik som Python, PERL eller PHP etc. för att uppfylla detta kan du gå för Linux-baserade server.

Funktioner: Efter beslutar plattformen, det därav följande steget är att tänka funktioner att kunderna är oftast i Sök efter. Det är vanligtvis märkt att kunder lust av följande funktioner som bricka utrymme, sub-domäner, databaser, bandbredd, Back-ups, Script som PERL, Python SSI, CGI etc, e-post och FTP-konton och Server upptid.

Kostnad: pris kvoten av paketet ligger normalt mellan Rs.9000 till Rs.13000.

Support: Om du tillhandahålls 24/7 supporttjänster för domäner som du kommer att vara värd, tekniska frågor och flera sammankopplade frågor då inte tänka mycket och köpa paketet.

Gå med bäst: innan du väljer en återförsäljare-hosting leverantör, du är skyldig att ta i beaktande olika återförsäljare webbhotell. Planera upp ditt arbete och markera sedan enligt den. Leverantören, som underlättar du med bra återförsäljare mottagningsavtal planer och tjänster välja honom.

Start den återförsäljare värd Business

Efter att köpa webbhotell paket, skapa en webbplats som underlättar viss hosting.

Distribuera paketet bland flera kunder och sedan hävdar dem att betala därefter.

Dra en jämförelse i marknaden och laddningen från kunder i enlighet.

Tänk på att det är stor konkurrens på marknaden. Således ut från dina kunder lägre än marknaden.

Om du följer detta då finns det alla möjligheter för dig att engagera fler kunder.

Genom detta kan du värd din webbplats samt underlätta andra med hosting de önskar. Om du välsignad med intelligens kommer du att kunna göra alltför stora belopp av vinst. Men du bör vara säker på om det faktum att återförsäljare-hosting leverantör som du köpt av återförsäljare värd är en ledande källa och underlättar du med nästan alla tjänster. Detta skulle omfatta en hjälpande hand du och även ditt företag.