Webbhotell

Vad tar det för att göra en top webbhotell?

Jag slår vad du landat här förgäves försöker hitta den högsta värden för din nya webbplats, blogg eller internet startup. Att hitta den svårfångade högsta värden kan vara en mardröm sålla igenom alla dessa falska recensioner, erbjuder bättre med ännu fler finesser. Där handlar det inte längre?

Jag har pratat om det innan, falska recensioner är ett gissel för internet. Någon produkt som är associerad med ett affiliateprogram är plågas av dessa falska Kundrecensioner för affiliate marknadsförare att göra försäljningen och få sin provision. Det är kommit till den punkt där du kan köpa recensioner i tusental.

Så vad du ser i en topp värd?

För det första ska jag berätta vad du behöver inte leta efter. Det handlar inte om den oändliga listan över funktioner, gratis Webbplatsadministratör, gallerier och kundvagnar. Dessa begränsar du ofta när du avslutar fast med vad värden ger ofta föråldrade skript. Du kan också tänka mer är alltid bättre, och vad kan vara mer än obegränsad, rätt? Men fråga dig själv med denna enkla analogi, hur kan alla välja storleken på sin bit av kakan? Om någon du dela med tar en stor del, du kommer att vara kvar med ströbröd. Obegränsat till värd leverantör innebär, "vi vet att du förmodligen inte använda så mycket och om du gör vi ska sticka du med en av våra Användningspolicy politik". Fall inte för det! Att välja en värd som har gränser är mycket säkrare på lång sikt, du kan alltid uppgradera med lugn eftersom du vet värden inte är verksamma på minuten marginaler försöker slarva varhelst de kan!

Detta är vad du ser i en riktig topp värd

Pålitlighet, support, hastighet och skalbarhet. Om en av dem som inte håller måttet, vistelse bort det kommer bara leda huvudvärk ner linjen. Top webbhotell ger utmärkt värd, det är det. De behöver inte övertyga dig med jippon för att du delar med dina surt förvärvade pengar. Bra värdar ger dig med nödvändigheter, så att de kan koncentrera sig på att ge dig den bästa möjliga hosting och inte behöva spendera förmögenheter på stöd!

Få en lista över webbplatser med värden är en bra början att bestämma deras tillförlitlighet och snabbhet. Kontakta support via e-post och per telefon kan du bedöma hur effektiv deras kundsupport är. De flesta gör ännu viktigare när man beslutar om en värd, dina läxor. Lita inte på en webbplatser yttrande, internet är en nivå plattform för alla, tyvärr kan fortfarande vara mycket partiska. Hålla sig borta från topp 10-listor, det är omöjligt att jämföra varje värddator och enda dem ner till bara 10. Försöka hitta äkta recensioner från verkliga klienter, be vänner om deras erfarenheter och engagera med online-diskussion. Försöka hitta och ta reda på vad som verkligen pågår bakom kulisserna innan du begår till en värd. Din tid är obetalbart. Lycka till!