Webbhotell

Billig vps hosting för seo

Internet är olika 2014. Ja, det fanns 1998 och ännu tidigare, tro det eller ej, men tillbaka i de tider vi använde den för att hämta vissa föråldrade chat programvara bara. Eller nästan bara.

Ungefär 15 år senare, blir business mer och mer mot den virtuella rymden. Tänk dig att du vill öppna en butik. Vad är några av de svårigheter som du kommer att möta?

Vad man ska sälja. Det beror på dina kvalifikationer och kunskaper.

Hur att sälja den? Återigen, det är helt upp till hur skicklig en köpman du är.

Om att sälja den? Tja, är här internet det viktiga.

Eftersom om du öppnar en fysisk butik, vi har en mycket enkel matematik - köpa andelen personer som anger din butik, något. Procent av de människor som passerar genom din butik kommer att ange din butik. Procent av de människor som bor i detta område eller besöker kommer förbi din butik.

Så, du i stor utsträckning beror på placeringen av din butik, och bra lägen är dyrt att hyra eller köpa.

Med Internetmarknadsföring, om du öppnar en online-shop, måste du att säkra det med ett bra läge, eller med andra ord - en bra ranking för dina sökord i sökmotorerna. Det är, om du säljer får "Sommarskor" måste du rangordna i första förlägger när en användare söker efter "online skor" annars din webbsida ingen eller liten trafik, vilket kan översättas som en butik utan kunder i den verkliga världen.

Som kan ge dig bra ranking i sökmotorerna? Tja, finns det gott om dessa SEO experter, som vet saker om i-page optimering, sökord densitet etc. och kan hjälpa dig med. Tja, inte gratis det är. Deras tjänster kostar mycket, och det finns en bra anledning bakom det. De tillbringar en hel del att göra jobbet.

Inte bara i termer av att få kvalificerad, men de också betala för dyra program och webbhotell för att kunna köra sina kampanjer.

Förutom att spendera tusentals dollar på deras programvara hyr de VPS (virtuell privat servrar) och dedikerade servrar för att köra sina kampanjer för att ge dig värdefull bakåtlänkar till din webbsida.

Saker är ännu mer komplicerat. De bara spränga inte din webbsida med länkar - de plockar de lämpligaste platserna var att placera dem, då de måste se till att de indexeras med sökmotorer, och efter att de måste ge dessa bakåtlänkar med bakåtlänkar! Fantastiskt, rätt? Detta är vad SEO-experter kallar "nivåer". Det kan finnas en andra nivå, en tredje, och vissa går även utöver denna gräns.

Tja, om din första nivå eller länkar direkt till din webbsida, består av endast 100 länkar, blir den andra nivån 100 gånger större än den första, som alla ursprungliga 100 länkar behöver för att få bakåtlänkar själva. Den tredje nivån blir i det här fallet 10 000 gånger större än den första.

Tänk vilka resurser som krävs för att uppnå detta! Vilken bandbredd för tjänsten webbhotell, vilken programvara och kunskap!