Webbhotell

Hur att välja den bästa webbhotell

Webbhotell är en tjänst som tillhandahålls av ett företag som kallas ett webbhotell för att lagra din webbplats på företagets servrar och göra den tillgänglig på internet. Välja den bästa webbhotell för din webbplats kan vara en utmanande uppgift. Detta är ett resultat av tusentals företag som tillhandahåller denna tjänst. Att hitta ett effektivt och pålitligt företag att de passar din webbplats är nödvändigt för att garantera framgången för din webbplats. Det finns olika faktorer som måste betraktas som du handlar för ett företag.

Vad ska titta efter i ett webbhotell

1. typ av användargränssnitt - installera funktioner som WordPress, e-post och redigera filer i filhanteraren bör inte vara för hård. De flesta företag ger Plesk eller cPanel för att hantera konton. En god värd bör kunna ge stöd när du stöter på problem.

2. specialitet - du behöver ta reda på vilken typ av hosting du behöver för din webbplats och sedan undersöka den bästa typ av företag som kan tillhandahålla denna tjänst för dig. Det finns olika typer av hosting planer tillgängliga. Dessa inkluderar:

· Delad hosting - denna plan är vanligtvis rekommenderas för nya webbplatser som det är en ekonomisk plan. Din webbplats är placerad på samma server som andra webbplatser och delar tillgängliga resurser med andra webbplatser.

· Dedikerad server plan - en dedikerad server plan innebär att hyra en fysisk server från värden och ha full kontroll om du vill. Denna plan rekommenderas för webbplatser med stora mängder trafik.

· VPS hosting - denna plan rekommenderas för avancerade användare. Den tillåt du till installera specifika paket och programvara inte tillhandahåller genom den delad hosting planen. Det liknar den delad hosting planen men det finns mindre webbplatser för varje server som gör det mindre trångt. Det ingår även admin tillgång till installationen av operativsystemet.

· Återförsäljare hosting - denna plan är ett bra alternativ för dem med flera webbplatser och vill ha dem under en kontrollpanel.

3. diskutrymme - mest webbhotell företag erbjuder alternativet "obegränsad" bandbredd. Du kan be kunden stöd att klargöra att du exakt hur mycket bandbredd som allokerats för din webbplats.

4. serverinfrastruktur - du bör fråga på den värddator som du vill använda serverinfrastruktur. Server-infrastruktur är avgörande för prestanda för din webbplats. Om de maskiner som används är gammal och långsam din webbplats kommer också att vara långsam men om de är bra och kan maskiner, kommer att din webbplats fungera perfekt.

Att välja den bästa webbhotell för din webbplats har nu gjorts enklare. Undersöka på varje av ovanstående egenskaper för en bra webbhotell innan du väljer ett företag.