Webbhotell

Varför är webhostinghub delad hosting den mest prisvärda och tillförlitliga hosting?

"WebHostingHub" presenterar sina kunder högkvalitativa tjänster och för många olika planer för sina webbplatser. Varje plan innehåller andra flera paket för att tillgodose olika behov och de ökade krav som alltid förändras beroende på storleken på företaget och de omgivande förhållandena. Priset på paket skiljer sig enligt de tjänster som presenteras. Det finns olika alternativ för betalning till kundernas behov och deras budgetar. Bland de planer som erbjuds av WebHostingHub är reseller hosting. Denna plan innehåller olika paket och varje paket erbjuder olika verktyg, funktioner och pris.

Återförsäljare hosting erbjuder åtta paket för att kunna avgöra det bästa paketet för dig efter dina krav och budget. Paketen börja med Starter plan och den högsta planen är Extreme som erbjuder alla nödvändiga tjänster för återförsäljare men de erbjuds även till ett högre pris än andra paket som är lägre i tjänsterna som erbjuds. Priserna börjar på $3,99 per månad när du betalar för två år i förväg.

Det första paketet som är Starter erbjuder 1 GB för diskutrymme, 20 GB för bandbredd, värd obegränsade domäner, privata namnservrar, gratis mallar, Ruby on Rails, söktjänsterna, omedelbar och fullständig säkerhetskopiering, garantier 99,99% upptid, obegränsad e-postkonton POP3, webbmail, e-postlista, spam assassin, obegränsad utökning domäner, obegränsat sub-domäner, obegränsat FTP-konton, förstasidan förlängning och delade IP-adress.

Företaget erbjuder även den senaste versionen av cPanel som är den bästa och mest avancerade Kontrollpanelen inom hosting webbplatser och det är nödvändigt för att kontrollera webbplatser, Fantastico Deluxe för att installera skript, RvSkin som är en multi-språk panel, lösenord och e-chefer, filtrering av skräppost, hotlink säkringen, instant counter, gästbok, MySQL-databaser och handel verktyg. Starter planen erbjuder inte webbplatsadministratör, Clientexec eller WHMCS, Softaculous och video och audio streaming.

Förutom alla de funktioner och verktyg som presenteras genom grundläggande och första planen som är Starter, ingår högsta som kallas Extreme även obegränsad diskutrymme, obegränsad bandbredd, två webbplatsadministratör, Clientexec eller WHMCS, video och audio streaming och Softaculous som är en ledande auto skriptinstallerare som hjälper till att installera de mest populära skript snabbt och enkelt med bara ett klick. WebHostingHub presenterar sina kunder ett gratis ENOM konto där du kan erbjuda domän registreringstjänster för dina kunder på låga priser och privata namnservrar som värd för dina kunders domäner på märkesvaror namnservrar istället för att använda namnservern för företaget.

WebHostingHub erbjuder sina kunder en perfekt dygnet runt-support för att svara på alla sina frågor och hantera alla de problem som de kan möta. Det erbjuder olika och flera stöd kanaler att kontakta supportteamet som e-post, live chat, telefon, Fax och stöd kösystem. Knowledge base kan du leta efter ett svar på din fråga.

Det finns också en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti som gör att du kan prova de tjänster som du får i 45 dagar se till att de kan hjälpa dig att nå dina mål. Du hittar under den tiden att tjänsterna inte är tillfredsställande, då du kommer att få en full återbetalning utan att fråga dig en fråga. Det finns inga kontrakt som tvingar dig att bo med företaget och förhindrar du avbryta ditt konto eftersom du är rädd för att bestraffas.

WebHostingHub presenterar sommar Specialerbjudande på återförsäljare hosting paket under en begränsad tid. Detta erbjudande ger dig 20% rabatt på priset Standard och högre planer, gratis dubbel bandbredd, en månad gratis när du betalar för ett år i förväg och tre månader gratis på 2-års utbetalning.