Webbhotell

Tips om att välja webbhotell planer som fungerar för dig

Webbhotell planer är utformade för att passa behoven hos de olika människor som kommer att köpa dem. Vissa webbhotell planer har obegränsad data belopp, och några av dem har mycket begränsade data belopp. Du har att utvärdera dina behov och sedan se vad som erbjuds för att välja webbhotell planer som är rätt för dig.

De flesta webbplatser behöver ungefär femtio megabyte lagringsutrymme på en server. När du utvärderar webbhotell hålla planer detta i åtanke. Behöver du mer än femtio MEGABYTE utrymme om du har en hel del videoklipp eller bilder på dina webbsidor. Du måste bestämma hur mycket utrymme du behöver för att välja den bästa webbhotell planer.

Din dataöverföring kommer att vara viktigt att webbhotell planer som du väljer. För att fastställa din genomsnittliga dataöverföring behöver det är en enkel formel som du använder. Du ta storleken på din sida och multiplicera det med antalet visningar sidan får varje månad. Om din sida får två tusen visningar varje månad sedan dina data överföring behov är cirka två spelningar, eller två tusen megabyte per månad.

Webbhotell planer begränsar du antalet domäner som du kan ha samband med planen. Om du behöver flera domäner måste du hitta en plan som du kan ha fler än en domän per plan.

Vissa servrar stöd ASP och en del stödja PERL, medan andra stöd PHP. Du behöver köpa en plan på en server som är utrustad för att stödja din hemsida är skriven i språket.

Några planer kommer över er dygnet-runt en dag teknisk support, medan andra kommer att begränsa vilka tider på dygnet kan du komma åt stöd. Du vill se till att du kan ha tillgång till stöd när det kommer att vara mest fördelaktigt för dig.

Vissa stöd att servervärdar erbjuder är faktiskt automatiska svar och inte levande människor hjälper dig att förstå ett problem. Om det gör skillnad att du sedan bara välja servervärdar som har levande hjälp tillgänglig.

Vill du utvärdera rykte om företaget du överväger att använda. Du vill veta ungefärliga tid som din webbplats kommer att visas av din målgrupp. Ju mer tid som en server är nere mer tid dina kunder inte kan nå dig. Ett företags rykte och recensioner från gamla kunder kommer att vara mycket viktigt att du när du väljer din plan.