Webbhotell

Är outsourcad värd stöd mindre tillförlitliga än egen hosting support?

När du hyr en server vara värd för din webbplats som du vill kunna lita på att när du har ett problem med webbplatsen det kommer att vara värd stöd för att hjälpa dig. Vissa företag som erbjuder utrymme på sina servrar har egen hosting tjänster, vilket innebär att deras egna anställda tar hand om alla problem du kan stöta på. Vissa företag har automatiserade hosting support vilket innebär att de har programmerat en maskin att besvara de vanligaste problemen som uppstår. Sedan erbjuder de förra företag entreprenad webbhotell stöd, vilket innebär att deras stöd ges av ett annat företag helt.

Entreprenad webbhotell stöd kan faktiskt vara mer tillförlitlig, och bättre stöd, än den egna sorten är. När ett företag har lagt ut webbhotell stöd för sina servrar som de har hyrt ett annat företag som specialiserat sig på de problem som kan uppstå med en server, så de är bättre kunna hantera dina problem, snabbt och effektivt.

Tänk på det här sättet; Om du bygger ett hus anställa du en generalentreprenör bygga struktur. Som huvudentreprenör kan göra allt arbete som krävs under processen för hem byggnaden, eller de kan anlita underleverantörer att göra en del av arbetet. Samtliga underleverantörer kommer att vara en specialist på sitt område av konstruktion.

Så huvudentreprenör kommer att lägga ut en del av arbetet för att kunna förse dig med hög kvalitet, till bästa pris. Huvudentreprenör outsourcar vanligtvis följande:

• Elektriska arbetet utförs av en licensierad elektriker

• Uppvärmning och luftkonditionering installationen läggs ut på entreprenad till en specialist

• VVS är outsourcad till en professionell rörmokare

• Den sheetrock installation är outsourcad till yrkesverksamma som det gör för en levande

• Isoleringen kan läggas ut på entreprenad till ett företag som gör ingenting utan isolering arbete

Genom att lägga ut dessa olika uppgifter sparar huvudentreprenör pengar, eftersom de inte har att anställa, utbilda, och vaka över, människor för att göra varje jobb. Klienten får en struktur som är bättre byggda eftersom varje segment av arbetet var gjort av någon som specialiserat sig i denna typ av arbete. Alla vinner i denna situation.

Ett webbhotell ger bättre stöd till dig när de anställa personal för att hjälpa dig. Proffs har haft mer problem och de mer erfarna att hjälpa en nybörjare arbeta igenom dessa problem. Om tjänsten använder internt anställda är de mindre benägna att veta vad till gör när ett problem uppstår, och oftast tar längre tid att hjälpa kunden lösa deras problem.