Webbhotell

Är alla webb hosting php webbhotell?

Webbhotell är när någon som äger en stor nog att lagra mycket data på den servern erbjuder att delge andra människor som vill ha webbplatser, men har ingen server att placera data på servern. Webbhotell är en ömsesidig överenskommelse mellan de människor som äger servern och de människor som behöver informationen.

Alla webbhotell är inte PHP webbhotell, även om PHP är en server skriptspråk som används av mer än två hundra miljoner webbplatser och minst två miljoner servrar. PHP web hosting innebär att servern stöder denna server-side skriptspråk och kan återge data skrivs i detta språk, samt förstå någon data som tas emot på detta språk.

PHP webbhotell står för Hypertext Preprocessor, men i början av PHP-kod PHP hänvisade till personliga hemsida. Koden tolkas av servrar som har en processor modul för att läsa och förstå den.

PHP startade 1994 eftersom utvecklaren skrev en serie gemensamma gateway gränssnitt skript för att hantera sin egen personliga hemsida. De verktyg som han designat användes för att spela in trafiken på sina webbsidor och Visa objekt som hans personliga CV. Denna utvecklare var Rasmus Lerdorf. Sin utveckling för hans personliga hemsida har snabbt blivit en förbättring för en stor del av webbplatser på internet.

PHP-koden kan delning av data på former som återupptar göras enkelt, där innan förekomsten av PHP delning av data på former var ofta mycket svårt att åstadkomma. Inte alla servrar förstås en ensidig kod så bildar inte meningsfullt för dem. För att läsa former från en server som du var tvungen att se till att du gick och fick samma processor som form skrevs i. Detta var tidsödande och irriterande, så uppfinningen av PHP gjorde beräkna livet lättare.

Inte alla servrar förstår denna kod, så du kommer fortfarande köra in i problem då som din maskin inte kan förstå något du försöker komma åt, men om du väljer att använda en server som har en processor som klarar av att förstå PHP-koden du sannolikt förstår flesta data som finns på internet.

När du går för att hyra rum från en spindelväv fientlig tjänst kolla och se om servern är PHP koden kompatibel.