Webbhotell

Vad är fördelarna med entreprenad webbhotell stöd?

Outsourcing har varit modeordet inom IT-området för över ett decennium nu. Inledningsvis var det administrativa och försäljning processer som fick entreprenad till outsourcing hubbar som Indien och Filippinerna, idag outsourcing har blivit norm i alla områden, både tekniska och icke-tekniska, och webbhotell stöd är inget undantag.

Så, vad är fallet för entreprenad webbhotell stöd? Med konkurrens mellan webbhotell leverantörer uppvärmning, har det blivit absolut nödvändigt för dessa företag att se bortom som tillhandahåller grundläggande tjänster för att bibehålla sin marknadsandel och skilja sig från andra leverantörer. I en köparens marknad ger på för att behålla gamla kunder och locka till sig nya klienterna med värde för sina pengar när det gäller hosting-tjänster, backas upp av utmärkt teknisk support. Enligt en undersökning (Källa: TheWhir.com), cirka 20% av webhosting klienter lista bra teknisk support som skäl för att välja ett webbhotell; andra skäl att vara pris, hastighet och upptid, rykte och funktioner i företaget.

Outsourcing tekniskt stöd till experter inom området tillåter webbvärdar att koncentrera sig på sin kärnkompetens. Det möjliggör också dem att fokusera på att öka sin kundkrets och bygga långvariga relationer med dem.

Liksom alla strategiska beslut i en organisation har beslut att outsourca webbhotell stöd också positiv underliggande ekonomiska konsekvenser som stöder den. Att skapa den nödvändiga infrastrukturen för ett supportcenter, uthyrning och utbildning av teknisk support och kundservice personal innebär enorma investeringar. Å den andra, har tredje part supportcenter alla faciliteter och infrastruktur redan på plats eftersom det är deras kärnverksamhet. Detta tillåter dem att tillhandahålla stödtjänster till en lägre kostnad och det är en fördel som de kan förmedla till sina kunder. Som sådan, gör outsourcing finansiella vettigt för webbhotell.

En annan fördel med entreprenad webbhotell stöd är förmågan att ge teknisk support 24/7. De flesta företag har idag kunder som är verksamma i olika länder och olika tidszoner. Dessa klienter förväntar sig någon från bolagets sida skall vara tillgänglig för felsökning på alla timmar och se till att deras webbplatser är igång. Stöd tredjepartsleverantörer har medarbetare som är tillgängliga för chatt, e-stöd eller besvara samtal vid alla tider på dagen och natten.

Alla, har outsourcing tekniska stöd till supportcenter en mängd fördelar för webbhotell tillhandahålls de tar stor omsorg i att välja den högra organisationen för jobbet. Det finns många outsourcingföretag som erbjuder att ge stöd till en bråkdel av priset webbhotell skulle spendera som tillhandahåller stöd själva. Det är dock företagets rykte som står på spel om kvaliteten på kundtjänst eller teknisk support inte är upp till märket. Outsourcing utan grundlig forskning till tredje part supportcenters rykte, kan tidigare resultat och språk och teknisk utbildning set-up filmjölk hosting företagets relation med sina kunder. En annan sak som kräver uppmärksamhet när du planerar att lägga ut webbhotell tjänster är svarstiden och resolution Frågetid. Det är bättre att ha serviceavtal på plats för att klienter ska få god service.