Webbhotell

6 frågor som första gången webbplatsägare

Det finns alltid en första gången. Även när du köper webbhotell för att ställa in din webbplats. Inte alla är tekniskt kunniga, men vi alla vilja stilla vår nyfikenhet om den nya leksak som vi ska köpa. Om du är född före 80-talet är du mest sannolikt att ställa frågor som gör din web host skratt på din oskuld. Den här artikeln innehåller några frågor som ett webbhotell ofta har att svara när man arbetar med en ny kund som har aldrig köpt ett webbhotell. Alla dessa är intelligenta frågor som kan tyckas dumt att några.

1. kommer jag att kunna använda Linux Hosting om jag har en Windows-dator hemma?

Detta är en mycket vanlig fråga som vi får höra från personer födda före 80-talet. De som är Microsoft Windows fans är ofta skeptiska om att använda Linux Hosting för deras hemsida, eftersom de gäller oförenligheter i Linux med Windows OS. Den enda stora skillnaden i verksamheten är dock att Linux inte kan köra ASP som Windows värd kan göra. Förutom denna Linux är servrar stabilare och mindre benägna att skada eller säkerhetsrisker.

2. min e-post blir hemliga på min web hosting server?

Kunder är alltid orolig för sekretessen och säkerheten för sina uppgifter. Som vi alltid vilja besvara denna fråga med alla har webbhotell förmågan att se något på deras server. Om det är Amazon, Google, Yahoo eller någon annan. Den enda särskiljande faktorn är vilken som är ett mindre ont som du är orolig och som du litar mest. Du kan också överväga vem är mest ansvarig för dig och vars processer är mest transparenta. Förutom detta håller information översvämningen på servern data lika säker som en nål i en höstack.

3. kan jag installera min egen sjörövaren version av Windows i mitt webbhotell?

Vi känner inte alltid besvara detta en, eftersom svaret är ganska uppenbart. Om du fortfarande inte fått det, svaret är nej. Du kan installera din egen version av någon programvara på delad hosting. varken kan du installera din egen operativsystem på en VPS och du kan definitivt inte installera en piratkopierad version av Windows även om du har en dedikerad server. Ingen värd kommer att stödja det och i vissa fall kan vidta åtgärder mot dig.

4. ska jag ge min passport kopia när du bokar ett webbhotell?

Du behöver inte ange något identifiering bevis när du köper ett konto. Det antas att när du betalar med PayPal eller kreditkort, du är en äkta part och din bank har gjort nödvändiga kontroll innan en anläggning för utbetalning till dig.

5. kan jag stänga av min hemsida på natten?

Hela poängen med att köpa webbhotell utrymme från en tredje part leverantör är så att du kan hålla din webbplats live 24 x 7 och utan att behöva hålla ditt hem datorn på hela. Medan du kan stänga av din hemsida eller blockera åtkomst till det varje natt, vore det bättre att inte ha dem eller inte har en webbplats på alla. Vissa banker och tjänster upphäva sina tjänster i natt, att rymma underhållsaktiviteter, men om det görs dagligen, det kan vara frustrerande för användarna som förväntar sig en 24 timmars service.

6. kan jag automatiskt reda på kontaktuppgifter till de personer som besöker min hemsida?

Om du vill ha information från dina besökare, varför inte fråga dem direkt. Du kan få en hel del statistik om besökare och deras besök beteende, men om du förväntar dig att veta hur dina besökare ser och där han bor, du kanske besviken lite. Det närmaste du kan komma till att veta mer om dina besökare är hans IP-adress. Baserat på IP-adressen kan du identifiera området där han bor.. Om du vill ha mer detaljer, skulle du behöva be om dem eller smyg samlas denna information.