Webbhotell

Kan en liten webbhotell leverantör konkurrera med de stora?

I en mycket konkurrensutsatt bransch som webbhotell undrar många hur små webbhotell kan matcha upp till de stora när det gäller prissättning och stöd. På ena sidan har du jätte företag som Amazon som har monster resurser över en armé av servrar och på andra sidan, det någon liten tid webbhotell företag som kan kallas "nystartade" eller "bra konkurrens." Denna artikel förklarar hur liten webbhotell har kunnat överleva de stora aktörerna, av ren uthållighet och engagemang. När du refererar till små värdar, menar vi inte återförsäljare av stora leverantörer.

Personlig Service

Medan ett litet webbhotell inte får tilldela du en dedikerad kontoansvarig eller en relation manager, sannolikt du aldrig att behöva en i din hela webbhotell erfarenhet, utom i det inledande skedet av inställning-upp din redovisa och förstå dess funktioner. Medan det kan få dig att känna varmare och konungslig att ha någon dedikerad för ditt konto, kommer du mestadels att dela den kontoansvarige med flera andra kunder. En liten webbhotell leverantör kan övervinna denna utmaning genom att erbjuda dig personlig service när du behöver dem mest, utan att vara alltför påträngande och sätta dig igenom en lång procedur för att lösa ett litet problem.

Verkligt stöd

Medan de stora kanonerna i de webbhotell företag kan skryta med 24 x 7 och dygnet runt tekniskt stöd, kommer du att inse att din viktiga frågor inte är alltid lösas. Detta är främst på grund av att stöd är outsourcat till en tredje part som hanterar samtal av olika företag och även att stöd personalen har ingen verklig tillgång till servern eller förmåga att felsöka stora frågor. För viktiga frågor, skulle det innebära väntar så mycket tid som skulle ta en liten leverantör som har direkt kontroll över sin server. Ett litet eller medelstort värd skulle kunna ge dig snabbare faktiska stöd och ge dig snabbare upplösning gånger snarare än att ge dig den falska föreställningen att ditt problem är faktiskt att få löst.

Balansera programvara

Med monster servrar och gigantiska hårdvara och bearbetning resurser är inte längre den i sak. Med bättre ladda balansera teknik och programvara, kan webbhotell nu begränsa en klient från slösa resurser på en server. Programvara är nu tillgänglig att förhindra en kunds buggig hemsida från påfrestande serverresurser som minne och CPU och därmed förhindra andra användare på samma server påverkas. Det är inte längre en omgång brawn utan en fråga om hjärnor dvs hur intelligent kan en webbvärd använda alla tillgängliga resurser når upp till de stora webbhotell företag.

Skära halsen prissättning

Det är en gammal myt att små och medelstora webbhotell inte kan matcha upp till låga prissättningen av multi nationella företag. Det är helt sant, särskilt eftersom små företag har begränsade kostnader och kan vara ganska flexibel när det gäller att hantera och minska kostnaderna. De behöver inte lägga till den extra $10 för deras varumärke eller upprätthålla en krona på huvudet. De kan även ge dig ett lägre pris för lojalitet och en lång relation.

Alla, är de flesta små värdar som behörig jämfört med stalwarts av branschen, förutom att de inte kan ha omedelbar potential att växa på grund av ekonomiska, sociala eller ens politiska begränsningar.