Webbhotell

Föredrar du transparent webbhotell till obegränsad webbhotell?

Varje konsument vill den maximala juicen för sina pengar. Mer utrymme, mer bandbredd, mer databaser och mer av varje annan sak. Men var drar vi gränsen? I verkligheten finns det inget som obegränsad webbhotell utrymme, eftersom det fysiska medium som data kommer att lagras på har en gräns. Du kan kalla det skalbara eller även elastisk, men det är säkert inte obegränsat i ordets egentliga mening. Unlimited Hosting leverantörer ger ofta en förtydligande eller förklaring av innebörden av deras obegränsad webbhotell planer och som de är avsedda för. I artikeln beskrivs utvecklingen av människor att undvika obegränsad planer och istället söker öppet webbhotell paket.

Tydlighet och säkerhet

Det viktigaste skälet varför människor föredrar vanilj delad webbhotell planer med tydligt avgränsade gränser på utrymme och bandbredd, är eftersom de rum erbjuder mer säkerhet och öppenhet. Ger definierade gränser och erbjuder tydliga planer anger att leverantören syftar till att vara öppnare och erbjuda en rättvis uppgörelse. Det finns många webbhotell leverantörer som syftar till att minska kostnaderna och försöker tjäna så många kunder som möjligt med hjälp av oetiskt sätt. Unlimited Hosting plan var avsedd att ta itu med kunder som köpslår om priset - utrymme förhållandet. Genom att ge obegränsat utrymme, går det inget vidare argument.

Resursallokering

Resursallokeringen i obegränsad planer är ofta sned. Medan du kan få "Unlimited" diskutrymme eller bandbredd, kommer ditt konto att begränsas av andra begränsningar som minne användning, CPU-användning, hastighet för överföring och kanske till och med load tid. Detta är meningslöst när din tar en obegränsad webbhotell plan syftar till att vara mer ambitiös och mer resurser. Många leverantörer lagt upp ett klart meddelande på deras hemsida, som anger att resurserna inte är verkligen obegränsade dvs de är begränsade till högst 20 GB. I själva verket stora Rock Indien, ett ledande webbhotell i Indien står på deras hemsida som

"... vi har bestämt att alla som använder över 20 GB diskutrymme är sannolikt att använda vår server som en backup-enhet eller till serven videoinnehåll och sådant och det är inte en acceptabel användningsfall för vår delat fientlig tjänst. Vi har liknande gränser för andra parametrar.

Detta är en primär orsak, varför människor föredrar att ta en 20 GB konto i stället för att ta en obegränsad webbhotell som slutar upp att vara samma pris.

Bättre priser

Många gånger, vi behöver inte mycket utrymme, men på grund av vårt konsumtionssamhälle mentalitet, vi sluta köpa större planen med mer utrymme - så mycket som vi kan hamstra. Detta leder oss att tro att vi har största möjliga nytta för den betalning som vi gjort. Vi använder aldrig allt utrymme och det är exakt fallet för huvuddelen av användare som köper den obegränsad webbhotell planer. Ett stort antal köpare göra inte matten ordentligt. Det är nog bara lättja snarare än okunskap. De kommer att köpa en obegränsad Hosting Plan till ett högre pris, när de bara behöver ca 1 GB utrymme, 1 GB planen är billigare. Pris och utrymme illusionen drar dem in att välja fel planen. När människor blir smartare och inse att vad de behöver är inte obegränsad, och de har möjlighet att tydligt definiera deras krav,

Sinnesfrid

En obegränsad planera är användaren alltid i spänning som hans konto kanske strypt eller få tillfälligt för överdriven Resursanvändning. Vissa leverantörer kan du se resursanvändning av ditt konto, medan andra godtyckligt stänga av ditt konto eller hindra det från att använda några ytterligare resurser. Som tidigare nämnts, har obegränsad planer sned resurser, varför risken för att överskrida resurser på dem kommer alltid att spela på en professionell användare sinnen. En seriös webbdesigner eller webmaster tar aldrig en obegränsad Plan och föredrar att välja en öppen plan som tydligt definierar gränserna för kontot.