Webbhotell

Webbhotell grunderna för nybörjare

Dessa företag erbjuder tjänster som hjälper dig bygga din webbplats och kommer att hålla det igång. Webbhotell erbjuder allt du behöver för att få din webbplats igång smidigt. De flesta erbjuder olika planer utformade för att passa din budget och behov. Generellt är gratis planer mer lämplig för personliga hemsidor och Bloggar, medan den betalda versionen är bäst för företags webbplatser.

3 vanliga typer av webbhotell

Gratis webbhotell: du får minsta nytta men det är nog för personliga webbplatser och Bloggar. Tidigare gratis planerna var plågas irriterande banner-annonser och låga hastigheter, men många webbplatser erbjuder nu gratis planer utan annonser och bättre sida last hastigheter. Företags webbplatser bör välja en betald plan för att få marknadsföring och e-handelstjänster som den behöver.

Delad Hosting: De goda nyheterna är att dessa tenderar att vara billigare eftersom du delar utrymme på servern med andra webbplatsägare; de dåliga nyheterna? Det innebär att du också delar lagring utrymme och program. Detta saktar anslutningshastigheter ner lite, men är vanligen lämpligt för små e-handelssajter.

Dedikerad hosting: detta är när du får hela servern till dig själv. Detta leder till mer lagringsutrymme, mer fördelar och snabbare hastigheter. Den enda nackdelen är att du inte delar kostnaden-du betalar för allt. Detta är den bästa insatsen för ett stort eller tungt trafikerade online-verksamhet.

Grundläggande webbhotell

Varje företag erbjuder planer av olika priser som passar olika behov. Några saker att tänka på när du väljer din plan är hur mycket du vill betala, hur mycket utrymme du behöver, tjänster som erbjuds inom varje plan och naturligtvis, personlig preferens. Här är en lista över vissa typer av tjänster som kan tillhandahållas av ett webbhotell:

Diskutrymme som varierar enligt plan

Domännamn (yourwebsite.com) eller underdomän namn (yourwebsite.host.com)

Site Builder: en uppsättning verktyg och mallar som hjälper dig bygga och anpassa din webbplats.

Marknadsföring och reklam tjänster så att du kan få uttrycka ute om din nya hemsida via annonser och sökmotorer.

E-postkonton för din personliga eller affärsmässiga webbplats

Kundsupport om du har några problem eller frågor om din webbplats.

Web app installationen verktyg för fotogallerier, Bloggar, forum, kalendrar, gästböcker och mer.

E-handel och säljer verktyg som kundvagnar, kataloger, PayPal och kreditkort integration och mycket mer.

Generellt, ju mer du betalar mer fördelar du får. Förutom gratis planer kan du betala planer för så lite som under $5 per månad, så webbhotell är verkligen prisvärda. Det finns något för alla och alla behov.